UPPDATERAD

Pga uteblivna besök torsdagen v 37 kommer vi öppna torsdagar 06-07 om vi blir ombedda av någon behövande i riskgruppen. Du behöver kontakta oss senast 12.00 onsdagen innan för att vi ska hinna planera att öppna butiken en timma tidigare torsdagen dagen efter. (Gäller v. 38 och 39)

Varuinköp för dig i riskgruppen

Från och med vecka 37 får du som är i riskgruppen möjligheten att gå och handla i butiken mellan 06.00-07.00 utan att övriga kunder är i butiken.

Vi öppnar upp butiken endast för dig i riskgruppen torsdagar 06.00-07.00 från och med vecka 37. Inga andra kunder är välkomna denna timma och vi hoppas att du som befinner dig i riskgruppen och nyttjat vårt erbjudande om hemkörning eller upphämtning i butik, ska känna trygghet i och med detta.

OBSERVERA: Vi upphör med möjligheten till hemleverans och upphämtning av varor vi har plockat ihop åt dig i riskgruppen från och med vecka 37. Dvs vecka 36 var sista gången detta var möjligt.

Morgonkaffet bjuder vi på!

Du som är i riskgruppen och väljer att handla denna timma torsdagar mellan 06.00-07.00 får givetvis morgonkaffet gratis hos oss.

Notera:

Detta gäller vecka 37, 38 och 39. Vi avvaktar läget för situation i Sverige gällande Covid-19 och rekommendationer från berörda myndigheter och tar ett nytt beslut vad som ska gälla från och med vecka 40. Vi återkommer under vecka 39 med hur vi väljer att gå vidare.

Med vänliga hälsningar,

Maria och Henric med personal